Title Image

Certificering

Al sinds oktober 1999 zijn wij in het bezit van het VCA** certificaat. Dit houdt in dat de werkzaamheden naar de strengste veiligheidsnormen worden uitgevoerd, zowel in de werkplaats als in de buitendienst.

VCA** – veiligheid

Wij zijn VCA** (Veiligheid, Gezondheid en milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd. Ons VGM systeem voldoet aan de eisen die VCA** hieraan stelt. VCA is een programma, waarin diverse branches in de Nederlandse industrie hun kennis en ervaring op gebied van veilig en gezond werken hebben gebundeld. Wij kunnen dus aantonen dat we de veiligheid, de gezondheid en het milieu beheersen tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden op de werkvloer.

NEN-EN 1090

Vanaf 1 juli 2014 moeten alle dragende staalconstructies voorzien zijn van een zogenaamde CE-markering. De CE-markering geldt niet alleen voor de staalconstructie als geheel, maar ook voor alle samenstellende onderdelen. Dat betekent dat niet alleen de leverancier van het eindproduct een CE-markering moet kunnen leveren, maar ook alle toeleveranciers. BOMA Staalbouw B.V. heeft aangetoond aan alle eisen te voldoen en is NEN-EN-1090 gecertificeerd tot en met executieklasse 2. Wij zijn dus gerechtigd om een CE-verklaring op te stellen bij oplevering van dragende staalconstructies.

Duurzaam bouwen

Om duurzaam te kunnen bouwen is BOMA Staalbouw B.V. FSC® en PEFC gecertificeerd. Beide systemen zorgen ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Wij kunnen hierdoor een project van begin tot eind begeleiden naar een duurzaamheidscertificering.

Custom image

Meer weten of wilt u een offerte aanvragen?