Title Image

Staalconstructies

In onze moderne bedrijfshal voorzien van diverse kraanbanen en een juiste routing kunnen onze vakmensen met behulp van moderne machines snel en vakkundig alle soorten staalconstructies produceren.

Staalconstructies is hetgeen waarin we gespecialiseerd zijn. Onze ruime productiehal is voorzien van diverse kraanbanen. Middels de juiste routing kunnen onze vakmensen met behulp van moderne machines snel en vakkundig alle soorten staalconstructies vervaardigen.

 

Zo is onze compleet CNC gestuurde zaagstraat, boorstraat en knip/pons machine gekoppeld aan onze tekenkamer voor een efficiënte informatie overdracht. Onder toezicht van onze betrokken werkplaatschef worden de gezaagde profielen voorzien van de benodigde kop- en voetplaten + gaten ten behoeve van windverband.

 

Ook beschikken wij over diverse machines, banken en apparatuur voor: knippen, zagen, boren, ponsen, buigen, zetten, stansen, draaien en lassen. Alles voor het leveren van een complete staalconstructie of het verzorgen van klein constructiewerk.

Custom image

Meer weten of wilt u een offerte aanvragen?