Zoeken in de webise van Boma Staalbouw Bel met Boma Staalbouw 0523 251490

Werkzaamheden

Prefab fundatie

Met onze prefab poeren bieden wij een snelle en goedkope mogelijkheid om te funderen op staal.

Bij een grondlaag die voldoende draagkracht heeft op circa één meter beneden peil kunnen poeren een aantrekkelijke optie zijn. Met als reden dat het de bouwtijd aanmerkelijk verkort en de kwaliteit van het eindresultaat in prefab betonwerk constant is. De poeren worden voorzien van 2 of meer ankers waarop de staalconstructie gemonteerd kan worden. Minstens 1 zijde van de stiep is loodrecht, zodat het mogelijk is om de borstwering
direct tegen de stiep aan te klemmen.  Bij poeren die op de hoek van een gebouw  worden geplaatst, dienen vanzelfsprekend twee van de zijden loodrecht te zijn.

De constructeur dient de minimale afmetingen en wapening te bepalen. Er zijn in de loop van tijd verschillende formaten poeren bij gekomen zodat wij deze voor de meeste situaties kunnen leveren.

De prefab beton poeren dienen te worden geplaatst op een stevig zandbed.  Indien dit niet het geval is wordt regelmatig grondverbetering toegepast. Het is belangrijk dat dit zandbed zuiver horizontaal en effen op diepte is ontgraven. Het is belangrijk dat de afdracht van de krachten van de poer op het grondbed zo goed mogelijk gespreid worden.

Met de combinatie van onze prefab poeren en de prefab borstwering bieden wij u een degelijk fundament waarop verder gebouwd kan worden.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op!

Boma StaalbouwWerkzaamhedenPrefab fundatie
Certificeringen Certificeringen

Boma Staalbouw B.V.

Bezoekadres:
Kloosterdijk 1
7692 PH
Mari√ęnberg
Postadres:
Postbus 19
7690 AA
Bergentheim
Telefoon:
Fax:
E-mail:
Website:
05 23 - 25 14 90
05 23 - 25 23 92
info@bomastaal.nl
Algemene voorwaarden Sitemap
Design & Realisatie: Sologic Webdesign